Game, Set & match!
Ontdek in de JAKO-tennisfolder de perfecte outfit voor uw wedstrijd. Stel uw individuele uitrusting samen uit een breed gamma van polo’s, t-shirts, shorts en vrijetijdspakken. Van klassiek wit tot trendy kleurencombinaties – hier vindt iedere speler en iedere vereniging zijn gading. Wij ademen Teamsport en weten wat van belang is voor uw prestatie. Ook in het komende jaar kan u volop rekenen op de vertrouwde JAKO-kenmerken:

Beschikbaarheid
Alle JAKO producten zijn tot 3 jaar lang leverbaar. Meer dan 95% van de artikelen zijn permanent in voorraad en kunnen binnen de 5 werkdagen bij uw sportvak-handelaar geleverd worden.

Functionaliteit
De samenstelling en functionaliteit van de artikelen zijn volledig aangepast aan de sportman. Alle trainingsartikelen zijn bijzonder robuust en ademend. Vocht wordt snel van de huid afgevoerd en het lichaam blijft aangenaam droog. Sportieve snits garanderen optimale bewegingsvrijheid en functionele materialen, ondersteund door een hoogwaardige afwerkingsstandaard, bieden een optimaal draagcomfort.

Combineerbaarheid
Het matenassortiment van de teamlines, van bambini in maat 116 tot aan de extra grote maten in 4XL en 5XL, beantwoordt aan alle behoeften. Verkorte maten en speciale damessnits vervolledigen het gamma. Daarenboven kunnen bij de pakken van alle teamlines vesten en broeken in de verschillende maten en kleuren individueel gecombineerd worden.

Adresgegevens

Jelle Kuperus Handelsonderneming
Ds. van Eyck van Heslingastraat 4
9041 EH Berltsum - Friesland
M: 0611 401277
E:

© 2016 Alle rechten voorbehouden - Door: Webbin.nl Webdesign - Voor: Handelsonderneming Jelle Kuperus